Chuťově vyladěná čistě přírodní směs z kořenů pampelišky a čekanky je vhodná pro přípravu aromatického nápoje s chutí a vůní kávy. Navíc s přínosným obsahem živin a blahodárných účinků. Kořen z pampelišky podporuje normální trávení, normální funkci jater a působí jako prebiotikum. Kořen z čekanky navíc pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost - chuť k jídlu.
Vyladěná 100% čistě přírodní směs v prášku s charakteristickou chutí kávy z kořene pampelišky a čekanky je vhodná pro přípravu aromatického kávovinového nápoje s přínosným obsahem živin a blahodárných účinků. Kořen z pampelišky pomáhá při metabolismu sacharidů, podporuje normální trávení, normální funkci jater a působí protizánětlivě. Čekanka navíc podporuje činnost srdce a cév, pomáhá udržovat hladinu glukózy v krvi, normální stav kostí a kloubů, kontroluje tělesnou hmotnost - chuť k jídlu.
kořen pampelišky:
kořen čekanky:
Použití: 1–2 čajové lžičky zalijte vroucí vodou. Můžete smíchat s mlékem, rostlinným mlékem nebo dochutit oblíbeným přírodním sladidlem. Podávejte teplé i studené jako ledovou kávu.
Nutriční hodnoty 100 g: