Úvod » Cukry, sladidla a sirupy » Cukr vanilkový bzlp. BIO 8g AMYLON
Bio vanilkový cukr - skvělá přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Složení: cukr třtinový*, bourbon vanilka (min. 1,5 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.
Výživové údaje na 100 g sypké směsi: energetická hodnota: 1 692 kJ/398 kcal; tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 98,9 g; cukry: 98 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,01 g
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - cukr s přísadami