Úvod » BIOPOTRAVINY A ZDRAVÁ VÝŽIVA » Zdravé mlsání » Sladkosti » Tyčinky » Jablečné trubičky s jogurtovou polevou bezlep. 24g JAN TRUTNA
Lisováním dochází k uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce při teplotě do 50°C bez přístupu okolního vzduchu. Při výrobě nejsou použity žádné chemické a konzervační látky. K dochucení je přidána šťáva z citronů a strouhaný kokos.
jablečná dřeň (79 %), kokos (1 %), JOGURTOVÁ poleva (cukr, rostlinný tuk palmojádrový, sušené MLÉKO odstředěné, sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT [1,6 %], kyselina: kyselina citrónová, emulgátor: SÓJOVÝ LECITIN, aroma, sůl.
Sója, Mléko
při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti 70 %.
Energetická hodnota 1 605 kJ / 381 kcal | |
---|---|
Tuky: | 10,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 9,2 g |
Sacharidy: | 64,8 g |
z toho cukry: | 64,8 g |
Vláknina: | 8,5 g |
Bílkoviny: | 2,6 g |
Sůl: | 0,0 g |