Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


        

Špaldoto houbové 210g BIO PRO-BIO

skladem

 

Skladem: 5,0 ks
Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: 0090006
EAN kód: Špaldoto houbové 210g BIOLINIE+
Naše cena:
62,0 Kč

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Chutné houbové špaldoto tvoří špaldové kroupy, směs sušené zeleniny a sušené houby shii-také, hřib pravý a hlíva ústřičná.

Špaldoto houbové 210 g BIO PRO-BIO - Podrobná charakteristika

Špalda je stará odrůda pšenice, která ještě na počátku 20. století patřila mezi nejhojněji pěstované druhy obilí. Obsahuje vysoký podíl bílkovin, kvalitní tuk s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, sacharidy, významné minerály (hořčík, vápník, draslík, fosfor, zinek) a vitaminy především skupiny B.

Složení: Špaldové kernotto* (kroupy) (86 %), sušená zelenina* (mrkev*, pastinák*, cibule*, paprika červená*, paprika zelená*, petržel kořen a list*, pórek*, celer*), sušené houby* (shii-také*, hřib pravý*, hlíva ústřičná*), koření*, sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě: Obsah sáčku (špaldové kroupy) propláchněte v sítku pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, přidejte obsah druhého sáčku (zeleninu a koření), 500 ml vody a 1 lžíci oleje. Za občasného míchání vařte na mírném ohni pod pokličkou 30 minut. Podle potřeby ke konci vaření přidejte trochu vody. Hotové špaldoto posypeme na talíři strouhaným sýrem. Podávejte se zeleninovou oblohou, jako hlavní jídlo.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1413,7 kJ/336,4 kcal. Bílkoviny: 15,4 g. Sacharidy: 64,9 g. Tuky: 2,5 g

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Alergeny: Lepek, celer.
Obsah balení: 2 porce.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - směs z obilovin


Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: